Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podivná hra

Podivná hra

NikitaNikaT. Básně » o Lidech

Anotace: Jediné co mohu dodat je, že všechno to řádně sčítám a... je teho už opravdu hodně. Nebudu to já, koho to bude nakonec ještě víc bolet.

Hraješ podivnou hru,
snad máš k tomu důvod,
nebo je to jenom další…
… Tvůj nechutný podvod?

Hraješ podivnou hru,
snad na kočku a na myš,
čekáš, číháš, otázkou je…
… kdo vlastně přijde blíž?

Hraješ podivnou hru,
snad oči osleply bolestí,
život však běží stále dál…
… sama sebe chytáš do pasti.

Hraješ podivnou hru,
snad to jenom netušíš,
chybí Ti hráč naproti…
… když už to jen pochopíš…


a hru svou podivnou ukončíš.



Jak? Ty víš.

Vždycky je na výběr, vždycky je řešení,
kdo chce pravdu znát, dozví se ji,
ale na to je zapotřebí zcela jiné cesty,
jednou to přijde, naše oči, ústa... v střety.



Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 18.7.2012
Přečteno (102x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, ajala, Květka Š., Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti