Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zklamaná

Zklamaná

X.Lodus Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Tak to chodí , musí žít dál

Až projdu tmou a v srdci vlnobitím,
pak probudím se ze sna
a slunce jasně svítí.

Vyskočím z postele a láskou zmámená
v zrcadle se vidím.
Jsem zamilovaná.

On příjde, nebo ne ?
Nevadí, mám ještě přátele.

Žít se musí dál,na rohu ten můj
už mně nečekal.
Publikoval(a): X.Lodus, 18.7.2012
Přečteno (314x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti