Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chutě na Tebe..

Chutě na Tebe..

Tomáš Adámek Básně » o Sexu

Anotace: Když mám na Tebe chutě..

Já chutě mám,
Ty víš že když si řekneš že Ti ho tam dám..
Pomalu nebo rychle,
to je fuk on na to tak i tak vlítne..
Pak už jen dovnitř a ven,
sakra tak už si mě vem,
my oba Tě chcem..
Já vím sem nadrženej,
hravej a někdy i moc mokrej..
Klidně křič, vzdychej,
hlavně semnou p*ch*j..
Publikoval(a): Tomáš Adámek, 16.7.2012
Přečteno (2407x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 16:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti