Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stodolní

Stodolní

X.Lodus Básně » o Lidech

Anotace: Každý jí zná, nejenom ostraváci

Ostravská Stodolní,to nemá chybu,
řekli by komouši - ta patří lidu.

Lid se tam veselí,zpíva a tancuje,
řekněte přátelé,kdo dneska pracuje.

Doktoři a popeláři,ta práce je baví,
poslanci a poslankyně, ti se neunaví.

Také tesař,posunovač má dost své roboty,
a ti žlutí nám s radostí prodávají boty.

Také fotbalisté tam na cizím hřišti,
vykopali remízu, na Stodolní přišli.
Publikoval(a): X.Lodus, 16.7.2012
Přečteno (84x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Martin Havlíček, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti