Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Příjemné a pro mě dobře vyjádřené, napsané dílko.
18.7.2012 17:11 | NikitaNikaT.
to s tím waltzem se ti povedlo.
no i když já sem spíš šťastnější když prší tak básen je samozřejmě na tyto poměry velice kvalitní...
...jo a nediv se, slunko mi nic neříká...hééé
...dva body.
18.7.2012 12:01 | Martin Havlíček
Je tu spousta nedoceněné tvorby, a tenhle kousek je rozhodně jeden z nich.-nedoceněný.
Fakt mě baví, jak píšeš.
17.7.2012 18:24 | Marcone
Přírodě se nedá rozkazovat, jen jí poslouchat a podřídit se jí.
16.7.2012 17:11 | děda včela