Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Láska,láska

**Láska,láska

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: láska dává i bere...

***
Kdepak jsi byla
má lásko jediná
minuta bez tebe
je jako hodina

láska ta dává
láska i bere
pro pravou lásku
se každý pere

Láska ta není
vždycky jen sladká
někdy je hořká
jako pelyněk,

na jednu třeba
zapomeneš lehce
jiná se plete
do každých
vzpomínek.

Láska je někdy
jako jiskření
a jindy žhavá
jako láva,

některá láska
navěky zůstane
jindy je krátká,
marná sláva.

Ta láska
láska
**
Publikoval(a): Květka Š., 15.7.2012
Přečteno (421x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: miraku, NikitaNikaT., Linzerka, Marcone, ajala, Madam Butterfley, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 12:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti