Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zrcadlovka

Zrcadlovka

Kam si se ztratil
Můj neviditelný příteli
denně se mnou mluvíš
vídáváš mojí tvář
vnímáš mě
po celý ten čas

po ránu když vstávám
i večer
kdy vlasy rozprostírám na polštář
počkáš až usneš
pak jdeš rovněž spát

Tak, kam si se ztratil
identito neznámá
pomíjívá
příteli, jemuž se můžu vyplakat
...
S brekem
jsem tě našla
lásko jediná
na zemi
na střepy rozbitá

Zpovídala jsem se ti nadarmo
tři roky snad
nezbývá mi teda nic víc
než koupit nové zrcadlo
a nový zlatý rám
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 14.7.2012
Přečteno (86x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: xoxoxo, Jin&Jang, Martin Havlíček, GAIA77, Engliš, Marcone, děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti