Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zvláštní přání

Zvláštní přání

X.Lodus Básně » o Životě

Anotace: Trochu zamyšlení jak žijeme a zda můžeme pomoci druhým

Chtěl bych být holubem,na střeše širé,
dívat se do bytů,jak žijí lidé.

Už sedím na střeše,na střeše širé,
to co jsem uviděl,věřte mi přátelé,
nebylo milé.

Viděl jsem násilí a taky křivdy,
chci být zas člověkem,holubem nikdy.

Snad mohu pomoci,slovem či skutkem,
před něčím zoufalstvím,taky před zármutkem.

Je třeba každému zrcadlo nastavit,
zlobu a násilí nadobro zastavit.

A proto jednejme,dívat se nestačí,
pak s naší pomocí svět bude jinačí.
Publikoval(a): X.Lodus, 14.7.2012
Přečteno (151x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Le Vinnie, GAIA77, wild_wyvern, děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti