Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jako bonbón

**Jako bonbón

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: ..tak někdy chutná láska..

............
Jaká je láska
**************
Láska je jak bonbón
co rozpustí se v puse
někdy je sladká
a jindy kyselá,
někdy taky vyprchá
jeho chuť mátová
nebo je až moc tak
sladce medová.

Láska je taky
jak něžné pohlazení
někdy to pohlazení
zas tak něžné není,
jenom ať se nikdy
v nelásku nezmění
to je potom konec
každého milování.

A to už nic nezachrání.
Ani ten bonbón
na milování.
............
Publikoval(a): Květka Š., 13.7.2012
Přečteno (181x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Ružka, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 12:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti