Vítr v krajkách,s plnými kapsami a vyvinutými plícemi
Vítr v krajkách,s plnými kapsami a vyvinutými plícemi
Závidím větříku,
že hraje si s tvými vlasy
pomalu a jemně
zkušená konkubína větrná
společnost milá
avšak kdo ví jak se zachová
chvíli jen vánek
nevinný fuk
poté uragán
co do dáli vysílá kloubouky a čepice
POVĚTRNICE !!
Závidím větříku,
že zadarmo okusuje jablíčka ze stromů
co však zmůžou větvičkový strážci
snad jen bezbranně se komíhat
zkušený zloděj
větřík chudý
i bohatý
doprovázející přírodní živly
STŘAPATÝ ZLODĚJÍČEK !!
Závidím větříku,
že sfoukavá svíčky voskové
neničí si přitom plíce
i když prolétává mlhou, kouřem
či smogem
tak krásně
někdy s Meluzínou
svojí ženou
stylově a jemně
naschvál
natruc
vzduchem zabijí plamínky hořlavé
ZASE!
ach ne
KVÍLEJÍCÍ MANŽELSKÝ PÁR SFOUKÁVAJÍCÍ
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 13.7.2012