Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Štasná láska-ani ne

Štasná láska-ani ne

Pajalord Básně » o Lásce

Anotace: ...........

Jsem štasně zamilovany
ani ne
trápim se stejne,trápim se dal
je mi jako kdybych dávku do žíly dostal
štěstí střídá beznaděj
chtěl bych aby to byl sen
nechci tě ztratit nechci nic víc
jen se nechci hádat
však to víš
vím že patříme k sobě
jako nebe a mraky
trápení k nám patří taky
srdce mě bolí
špatně se dýchá
mě už z toho na maják šplouchá
už chci den kdy to všechno přestane
chci abych byl štastný stále
jenže já to sám nezměním
chytnu tě za ruku a do nebe s tebou poletím
Publikoval(a): Pajalord, 13.7.2012
Přečteno (224x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: choza, ajala

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 12:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti