Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osud

Osud

X.Lodus Básně » Smutné

Anotace: Co k tomu říci,je to tak

Jen jednou jsme na světě
a co po nás zůstane ?

Jen vzpomínky a pláč ?
Tak to ne,třeba za oknem květináč.

Ten připomíná dobu,kdy jsme se sváděli,
osud nás rozdělil a my to nechtěli.

Ale co naděláme, jen zavzpomínáme,
koloběh života nepředěláme.
Publikoval(a): X.Lodus, 13.7.2012
Přečteno (241x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 03:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti