Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pantoflový ctitel

Pantoflový ctitel

Přišel si mi vyznat lásku
v pantoflích
umělou kytkou v ruce
a prošoupaných kalhotech

Romantik jak má být!!
s otřepanoufrází na retech
jsem Tvoje jedinná pro kterou chceš žít
...
Jedna leží u popelnic
druhá na cestě
PANTOFLE
kytka v prošoupaných kalhotech
díru udělá
(hádej kde)
a ty celý vystrašený
s monoklem - utíkáš
NÁDHERA !!!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 12.7.2012
Přečteno (33x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ajala, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti