Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

silueta

silueta

Marcone Básně » Smutné

Anotace: taková smutná ... něco

v rohu stojí silueta
imitace člověčiny
líně mnoho rukou skýtá
má v ruce pásek kožený

před ním židle, nad ní hák
naze mrtvá představa
budoucnosti na márách
už se těší postava

kolébala citerou
maně ženu se kterou
nezvládla rozmary

vyměnil jí za dary
a pozdě kvituje

v rohu nestojí silueta ...
Publikoval(a): Marcone, 12.7.2012
Přečteno (118x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Daark1, Martin Havlíček, Lugilla

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 03:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti