Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
líbilo se mi to,účel splněn,páč to na mě dýchlo...dávám dvě plechovky.
14.7.2012 0:14 | Martin Havlíček
Toto je jen skutečná pohádka, jak bývalo. Snad se už nebude opakovat.
12.7.2012 13:19 | děda včela
To štve jen ty, co v té bídě žijou a chtějí se pohnout dopředu. Ostatním to je jedno a bohatí se jen bojí o to své, o ostatní se nezajímají. A vláda (údajně z lidu)?
bez komentáře...
11.7.2012 19:16 | Marcone