Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jako sůl dědo včelo...kor já. Mě se to vyhlo o rok...no co?
14.7.2012 0:16 | Martin Havlíček
Jó vojna, to nebyla "kojná", ale život vojenský byl i život veselý. Rád na ní vzpomínám a v dobrém. Mnoho dnešních mladých chlapců by jí potřebovalo i s tou rozcvičkou.
11.7.2012 10:57 | děda včela