Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Malované

Malované

X.Lodus Básně » o Lidech

Anotace: Ve zkratce o ženách a jejich zvyku , kde to má původ ?

Jsou normální asi,tak do šesti let,
pak již začínají světu rozumět.
Nechají se hýčkat,malují si líčka
všechno chtějí hned.

Pozdějí ty holky,až jsou trochu větší,
malují si rty a víčka,
z Adidasu trička,už jim patří svět.

Pak dospějí slečny a příjde ten pravý,
k tomu ještě děti,
postesknou si malované,
ach jak ten čas letí.

Ač již mají stále starosti nemalé,
malují se dále,
migréna pak řádí,
kde je naše mládí?

A po dalších letech,když dědi mají děti,
promění se naše malované holčičky
v malované babičky.
Publikoval(a): X.Lodus, 10.7.2012
Přečteno (83x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti