bbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbb
Anotace: bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Sedím v pokoji,do okna hledím,koukám,jak kapky padají,moje slzy usychají...Fotky jsme viděla jen a nebyl to sen,na fotkách si byl s ní,zůstali i v mysli mí.Řekl jsi,že miluješ mě,že s jinou si nezačneš.Do očí si mi lhal,s jinou si začal.Nevěru sem Ti opustila,zase sem Tě na tvář políbila,řekla jsem Ti,miluju Tě na věky...Štastný jsme spolu byli,krásné sny spolu snili,naší láskou jsme se omámili,zase jsme se spolu milovali.Dlouho dobu jmse spolu žili,naší láskou omámeni byli,pak nastal ošklivý den,který nebyl sen.Ty s jinou v posteli byl,s ní krásný sny snil,s ní si se miloval,později se radoval.Já o tom nevěděla,v mé mysli Tě měla,jak na mě čekáš a v mysli mě máš....
Publikoval(a):
0159, 8.7.2012