život není náhoda
život není náhoda
Anotace: výjmečně nesplín
Jen krátce ti
polaskám tvé rety
jak sladce chutnáš mi
tajemnými světy
Řekla jsi lásko
a já ...já dlaněmi
drolím si touhu z kůže
nebetyčná jsi, nuže?
teď doteky svými
přebrepty malými
tvoříš mi život
plníš můj sen tajný
který málem zapomenut
osud živel nepoddajný
náhle v smích mění rmut
Díky živote
Publikoval(a):
Marcone, 8.7.2012