Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Holka neznámá

Holka neznámá

X.Lodus Básně » o Lidech

Anotace: Jsou takové všechny, asi ne snad 50 na 50

Sedí koketuje holka neznámá
popíjí vínečko,kdo jí tady zná ?

Pak když se rozhlíží a tančí na parketu
básník se osmělí a prohodí tu větu:

S kým půjdeš holčičko,kdo má velké svaly
a hlavu dutou ?

Ne, půjdu s tím komu to sluší,
má srdce na místě,
a krásnou čistou duši.

Pojď se mnou ty a dej mi svoje rámě,
svaly a hlavu dutou nechám jiné dámě.
Publikoval(a): X.Lodus, 8.7.2012
Přečteno (100x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT., Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti