Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krásný sen

Krásný sen

X.Lodus Básně » o Lidech

Anotace: Je to příběh ze života , mohl se stát

Pod mostem ustlal si opilý ubožák,
usnul jak nemluvně,
co se mu mohlo zdát ?

Je králem podsvětí, má plno krásných žen
vždy plné sklenice
kéž by to nebyl sen.

Pak když se probudil pod mostem ubožák
sám k sobě promluvil
chci ještě dále spát.

Spát však již nemohl,probouzel se i den
jen trpce vzpomínal
na neskutečný sen.
Publikoval(a): X.Lodus, 7.7.2012
Přečteno (146x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti