s posledním výdechem
s posledním výdechem
Anotace: stará věc, lehce upravená
v ruce parte
za vojáka
slovo na rtech
nepřiláká
další nádech
duše čistá
posledním výdechem
tělu ulétá
stala se andělem
křídla nepoláme si
o smutek, o slzy
snad ...
Publikoval(a):
Marcone, 6.7.2012