Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky.. Já vím, nejsem lyrik.. :) I negativní kritika potěší.. :D
7.7.2012 11:12 | stix
Vzhledem k tomu, že začínáš psát a jsi mladý, tak to tak zas špatné nebylo.
7.7.2012 11:11 | děda včela
Narozdíl od Tvé minulé básně, tato mi nepřišla ničím výjimečná. Je hezká, to ano, ale tohle se píše stále dokola...kdybych četla básničku o přírodě a lásce poprvé, nejspíš by mě oslovila, ale už jsem takových znepokojivě podobných přečetla tolik...o tomto tématu se dá psát vždy z nového úhlu, ty sis vybral ten, promiň mi ten výraz, "nejošoupanější".
Píšeš dobře, ale chtělo by to trochu osobitosti. Nezlob se, prosím, na mě...je to jen můj názor, třeba se setkáš i s pozitivnější a objektivnější reakcí...měj se hezky.
6.7.2012 22:30 | Lugilla