Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dívka na prosluněné louce

Dívka na prosluněné louce

Sluneční dívka
v bílých šatech
kráčí loukou
a sbírá kopretiny
i když má
pampelišky vpletené do vlasů

ach,ta sluneční dívka
usměvavá póza
femme fatale nebe
ze dne na den mě okouzlila

To jen ona
kráčí tak tiše trávou
lidská lasička připravená k útoku
její usměvavá líčka
zuby z perleti
zakousla se do mého nitra, srdce
a už mi není pomoci
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 6.7.2012
Přečteno (52x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti