Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**V trávě

**V trávě

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: ..tak si tu lásku užijte..

*******************
Na chvíli se ve vysoké trávě
posadíme
a ten cvrkot kolem sebe uslyšíme.
Motýlí křídla rozechvějí vzduch,
třese se i pavučina
na chytání much.

Cvrčkové si svoje housle ladí
a berušky?
Snad do tance se dají.
Ne,ty mezi květy jen dovádějí.

V té trávě se to pěkně sedí
a večer?
To na nebe se hledí.
Nebe je hvězdami celé poseté
tak si tu krásu milenci užijte.

Když potom,
něco jako hvězda padá
přej si něco jiného.
Já tě mám pořád ráda.
,,,,,,,,,,,,,,,,
Publikoval(a): Květka Š., 5.7.2012
Přečteno (205x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 12:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti