Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ve světle dohasínajícího dne...

Ve světle dohasínajícího dne...

Ve světle dohasínajícího dne
koupe se už jen závan jasmínu
a já prašnými střípky pastelů
překrývám svou prázdnotu

vzletní motýli stesku
bijí mě křídly do tváří...

Ve světle dohasínajícího dne
loučím se se zamlklým pokojem
a patosem, jež tká duše chrp;
kvítků poházených po podlaze

modromodrý půvab jejich
dnes ve mě umírá...
Publikoval(a): Lugilla, 5.7.2012
Přečteno (126x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, mystyc, děda včela, Jin&Jang, Martin Havlíček, Puris, Marcone

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 03:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti