Narcisťák
Narcisťák
Anotace: Též experiment...
Pozoruji svůj odraz
ve vodním zrcadlu
co nikdy nelže
bohatým - chudým
všem ukazuje stejně
Divím se proč
mám vlasy bujné kadeře
a snad i dobrou pleť
- Moment -
To beru zpět
Můj obličej jak dětská prdýlka
kůže jakoby selečí
oči dvě studny
vyjukaně koukají na elegantního pána
a rozum
nevnímá co říkají sudby
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 5.7.2012