Zrcadlo
Zrcadlo
Odraz v zrcadle pochybností..
mé pohyby plné cizosti..
jen odráží mé starosti,
a nechává mne v marnosti..
odraz s mojí osobností..
po pohledu nemravnosti,
zkoumám dotek svéprávnosti,
jen chybí kousek ctižádosti..
oslněna tvou laskavostí,
zkoumám odraz v zrcadle,
já a ti vedle:
láska,
strach,
a nevolnosti..
kam mě to asi zavede.
Publikoval(a):
Globodecristal, 4.7.2012