No peace..many wars
No peace..many wars
Korálky se rozkutálely
zůstaly tváře pro pláč
šťastné oči opuchly
a vlasy popadaly na pošlapanou zemi
Peace !
Květiny zvadly
snad jejich utrpením
nikdo z nich již nedotýká se
božských vyvýšenin
Love !
Kam zmizela batika ?
každý večer v jiném loži
nebo na trávě kdesi v lese
starý Volkswageny
a v něm souložení
rozradostněné tváře ?
DON'T WAR !!!
Umřeli
nebo se museli probudit z květinového snu
poznat pozemskou noční můru
Ztratili
se do neznáma
poustevničí
a okopávají zeleninou úrodu
(Možná i trávu...když jim stačí)
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 4.7.2012