M,B-ouře
M,B-ouře
Anotace: Ty bouřkové dny mě inspirují k psaní těchto "slátanin"
Z nebe
se stal oceán
a divoké vody
naráží do mysů nebeských bran
lesy zlověstně šumí
a zem občas navštíví posel vteřinový
ach jak miluji
tuto přírodní symfonii
tak strašidelná
tak vzrušující
tak k podivu
...
uschly kaluže
stoleté ratolesti se daly do klidu
vzduch pod vlivem mokra
a celá show netrvala ani hodinu
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 3.7.2012