Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MĚSÍČNÍ SONÁTA

MĚSÍČNÍ SONÁTA

ZENITZERO666 Básně » Balady, romance

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=5-MT5zeY6CU&feature=fvwrel

Melancholické tóny
za svitu luny
z minulých životů
skrz klavír promlouvaj.

Váhavý krok
raněné srny
lodě co mořemi
bezcílně proplouvaj.

Tak trochu váhavě
klávesy prsty hladí
jak mořský příliv
písečnou pláž.

Jak plody poznání
ta melodie ladí
jako strom v zahradě
jež pravdu ti dá.

I Ludwik Bethoven
poslechl radu hada
tak utrhl plodu
ze stromu poznání.

V melodii mámivé
spojené v boha i ďábla
dal odkaz věčnosti
coby své vyznání.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 3.7.2012
Přečteno (343x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Martin Havlíček, Lugilla, Marcone, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti