Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Po babičce..

**Po babičce..

Květka Š. Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: taková ze šuplíku...klokočí,cvikr,babička a dědeček

Co mám…
**********
Mám po babičce klokočí
a po dědovi cvikr
klokočí se vysypalo
a ten cvikr pukl.

Klokočí si navléknu
a ten cvikr slepím
jestli bude k něčemu
to už vám nepovím.

To babiččino klokočí
si kolem krku dám
na dědečka s cvikrem
já jenom vzpomínám.

A taky vidím dědečka
jak vrtal dírky v klokočí
babička mu váže prst
když vrtáček vybočí.

„Po babičce klokočí
a po tmě strach“
zpívali nám v Semaforu
kdysi, dávno, ách…
Publikoval(a): Květka Š., 2.7.2012
Přečteno (767x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, NikitaNikaT., modrá, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 07:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti