komenty
komenty
Anotace: úvaha, úmyslně vložená do básní, protože.....protože proto:-D
Zastavme se lidičky na chvilku, z toho hektického způsobu žití a řekněme si na rovinu - proč sem píšeme.
No?
Proč?
Zájímá mě názor ostatních?
Ale no jasan, že jo.A chci já vlastně zpětnou vazbu?Na sto pro...
A co pro to můžu udělat?
za " A " hm....vložit a čekat
za " B " psát a reagovat
A schválně, která je správně
Chcete si to tu usurpovat, jako odkladiště textů, o které není zájem, nebo chcete slyšet, resp. číst názory ostatních sem vkládajících autorů a sami reagovat na jejich počiny?. O tom to celé přeci je, ne? Chodím i jinam pod stejným nickem(fakt se za něj nestydím)a když se zmíním, že píšu i na básně, tak mi lidi píšou, jestli jsem svéprávnej, psát na tenhle shit-server.
A kdo za to může?
My všichni tady, protože přesně takhle to tady je.
Vložit a čekat.
Lidi, proberte se a začněme fungovat jako server, který má jméno a tradici.Projeďte si komenty a já najdu 95% komentujících za poslední měsíc.
já, párek, Lugilla, děda včela, Nikita, občas Květka, Kett a Sonja, málo plechovka, Petr Payne.Denně tu vidím tak 20 různých nicků a možná víc.
No, ale co.Jedno malý doporučení.www.litweb.cz
Regněte se a dejte něco.A uvidíte ten mazec.Jen se nelekněte toho, co se dozvíte.
Neberte kritiku, jako něco, že vás chce někdo pohanit, ale jako něco, co vám může prospět.
Hele, jsou tu lidi, kterí chytaj na první našlápnutí a nemaj brzdy a pak pomlouvaj na jinejch serverech.Těm nerozumím.Jen egocentrici toužící po slávě a neuznávající jinej, než pozitivní názor.Tak na tyhle lidi z vysoka seru a koukám se na ně z odstupem kvůli jejich malomocnosti.
Protože vložit něco a myslet si, že je to totál hit, kterej prorve díru do historie poezie, těch jsou plný kanály po všech městech na celé zemi.Zůstaňme na zemi, v reálu.
A teď:
suďtě mě a odsuďte, nebo se nad tím zamyslete a pokuste se něco ve vašem přístupu změnit a vylepšit.
s přátelským pozdravem a přáním hezkého zbytku dne
Marek
Publikoval(a):
Marcone, 2.7.2012