Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lví srdce

Lví srdce

richie. Básně » Smutné

Anotace: O králi a rytíři s čistým srdcem

Promiňte králi můj
že jsem byl jiný,
píši vám z pokory,
z pocitu viny

Mysl je zrazená
třesou se ruce,
vy jste však můj král
já jen lví srdce

Rozkaz je rozkaz
čest ta jde stranou,
svědomí zápasí
s každou mou ranou...

Duše má srdce mé
byli jsme zrazeni
za to co stalo se
nenajdem spasení

Láska je ztracená
od krve ruce,
vy jste však můj král
já jen lví srdce

Promiňte králi můj
že jsem byl jiný,
odcházím od vás pryč
z pocitu viny

Odcházím od vás pryč
hledati spásu
najíti v duši mír
poznati krásu

Nechci již sloužit vám
utíkám k řece
slyště mě králi můj
já mám lví srdce!
Publikoval(a): richie., 1.7.2012
Přečteno (154x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Averzus, Martin Havlíček, Jin&Jang, Lugilla, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti