Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

grill bar u Cynika 2

grill bar u Cynika 2

Marcone Básně » o Životě

Anotace: na chuť...

dnes je to jiné
protože vaříme
z nálady bídné
a je očividné
že pěkně se najíme

srdce už krájené
vlastní bezmocí
cibuli připravili
podobní pitomci

na pánvi života
všechno se připálí

/hořkost je základ/

sůl, pepř a chilli
a hlavně lakota

co brání polibkům
poznat můj svět
jen křídla a uletět
unavit se z pánve

nehrozí u smažení
gurmpsycho zážitku
jemuž se tuze bráním
lštkaním,
budiž brambor
obalený sedmilhaním

digestiv schází
ni chuť na pastis

/ to už tu bylo /

caipirinha nesrazí
aperitiv ze sazí

bon apetit
me amore
go on hell
Publikoval(a): Marcone, 30.6.2012
Přečteno (46x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti