Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šedé město

Šedé město

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Atmosféra zaprášeného města...

V Šedém městě - šedá tma
šedý měsíc plápolá
každý tvář svou k zemi kloní
a malé dítě černé slzy roní.

Je to k pláči - žádná víra
ze rtů popel matka stírá
lidé nežijí - jen přežívají
smutek štěstím nazývají.

Pár světel co v mlze svítí
navždy sama - trpké bytí
mají strach, že nikdo...
nevnímá to mrtvé ticho.

A to, že lidi nemluví
protože to neumí
je zde zcela "normální"
kdo ty loutky zachrání?!
Publikoval(a): Averzus, 30.6.2012
Přečteno (88x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Janeala10, ZENITZERO666, koala-pancake, Martin Havlíček, děda včela, Lugilla, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti