Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za zavřenýma očima pohádka otevřených očí

Za zavřenýma očima pohádka otevřených očí

Globodecristal Básně » o Lásce

Anotace: Svět ve světě, kouzla v kouzlech...

Z okna vyletět na oblaku prachu,
do noci tiché plné kouzel,
letíme k vílám barvou nachu,
já jsem Země-Nezemě,
svět do kterého ses probouzel.
Dotkni se příběhů,
já budu noc kterou ochutnáš.
leť vesmírem všemožných oběhů,
šílenstvím snů skrze otčenáš.
Staň se klukem nestárnoucím,
zůstaň se mnou napořád,
vzplaňme citem navždy vroucím,
hlavy položme na polštář.

Jsme nevinnost v pohádce,
jednáme tak jak vypravěč omámí nás,
jsme snová láska ve válce,
Petr Panova síla koluje v nás.
Pak žádná slova a žádné sny,
Země-Nezemě ztracená s poslední noční kapkou,
přes všechny mravy a všechny dny,
zbyla voda se solnou špetkou.
Publikoval(a): Globodecristal, 29.6.2012
Přečteno (189x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Lugilla, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti