Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak nevím, napsati snad mám... "ach ty milý hláři, co usínáš jí na polštáři..." či snad zastyť se maličko, požádej o odpuštění za pusu na líčko :o)
P.S. I když tady to není ten tvrdý případ, pravdou je a zůstává, že nemám ráda žádnou lež.
8.7.2012 19:51 | NikitaNikaT.
..nelži,to není hezké!:-)
29.6.2012 20:25 | modrá