Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Najednou tě neslyším

Najednou tě neslyším

Killerka. Básně » Smutné

Anotace: Skutečná bolest,která mě nikdy neopustí.Za lásku z někomu

Najednou tě neslyším cokoliv říkat,
neslyším tě ani dýchat,

necítím to jak vedle mě ležíš,
necítím ani jak se mě pevně držíš.

Nechci věřit že tu opravdu nejsi,
nechci si přiznat že opustil jsi mě snad.

Né tohle jistě musí se mi jen zdát,
jsem ve snu,
v dlouhým zlim snu.

Tak pověs mi lásko má,
že se mi to jenom zdá.

Odpověz mi prosím,
že mě stále v srdci nosíš.

Ale ty dál mlčíš
a touhle ostrou hranou,
si odsoudil mě..

Na věky už budu žít jen,
v zasněný tmě.
Publikoval(a): Killerka., 28.6.2012
Přečteno (249x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kiwi-Alone, Retor, Robin Marnoli, Thoorx, Puris

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti