Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slibuji....

Slibuji....

Marci-Tami Básně » ostatní ...

Anotace: až vše se spraví

Oči mě zradily
barvu svou ztratily.
Slzami bolesti,
sami se zalily.

Jak ráda bych četla vaše básně,
leč oči jsou slzavé lázně.
Nezvládají delší čas,
nedovolí zavítat mezi vás.

Občas manžel mi pomůže
a dílko moje zapíše.
Uloží na modrý svět,
napíše pár komentíků, vět.

Tak omlouvám se básníkům všem,
mám síly málo jen.
Já doufám, že až vše se spraví
Budu často mezi vámi.

Slibuji ……………….
Publikoval(a): Marci-Tami, 27.6.2012
Přečteno (208x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, Linzerka, NikitaNikaT., modrá, děda včela, Ružka, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti