Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Rozptýlená u tvých nohou,
já jsem rozbitá váza,
kdysi dávno slepená,
a teď nenazývám to prohrou.
Pro můj svět byl jsi spása,
spása uvnitř mě lapená.
za tyhle metafory věnuji bludištáka,moc dobré,zbytek básně slabší...
28.6.2012 16:42 | Martin Havlíček