Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sonet pro Krásu

Sonet pro Krásu

Averzus Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Jedna zamilovaná...tohle jsem už dlouho nepsal.

V nekonečnu rajských zahrad
nenašel bych nikdy květ
kterého se vzdám jen nerad
podivný je tento svět.

Jsem však rád, když pozdní slunce
ohřeje mou smutnou tvář
vzhůru se pak dívá lehce
na obloze noční zář.

A občas jsem už čekal pád
do hlubin všech černých vod
zjistil jsem, že mě má někdo rád
s temnotou sjednal jsem rozvod.

Přes všechno co neumím - mnohých věcí lituji
nakonec jsem přece rád - tebe navždy miluji.
Publikoval(a): Averzus, 27.6.2012
Přečteno (790x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZENITZERO666, Martin Havlíček, děda včela, Kett, NikitaNikaT., Marcone, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti