Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Možná...

Možná...

Možná

Možná jsi chtěla…
pohlédnout na boha,
na anděla…
vidělas,
a naše těla…
daleko… daleko…
od mysli odletěla….
C'est la vie…

Měla jsi…
možná měla…
v té chvíli mysl jen pro Mattela
do Kena se na chvíli zahleděla…
svědomí…
… svědomí kdesi zapomněla….
Kdopak ví?

V hlavě ti..
možná zněla…
lásku mou nakonec připomněla…
písnička poslední,
od anděla…,
kterou má střela provázela,
do hlavy…
Publikoval(a): R.Samildanach, 27.6.2012
Přečteno (124x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Marcone

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 17:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti