poprava
poprava
Anotace: taky už to tu bylo.je o5 upravená, ořezaná a tradičně depkoidní
přátelům vzkázat bych chtěl
že beze zbraní přicházím
vzhůru dlaně teď obracím
aby každý viděl
že vzdávám se
ničím svůj život lží a přetvářkou
jsem pole zničené bouřkou
kde kroupy zrazená přátelství
pak samota je mojí úrodou.
suďte protivníci
duši se kající
co vzdává se vám napospas
a prosí rychle a bez milosti
zbavte mě živosti
či snad teď a tady,
vrátíte život můj mladý?
radost a štěstí tam plálo
sakra co se stalo
asi ve mně chyba je
má stvůra stále žije
ztělesněním všeho zla
kde jsi Fortuno,
zmizela a
minulost je dávno už pryč
můj nářek?
je to kýč
Palte !!!
Publikoval(a):
Marcone, 27.6.2012