Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svoboda

Svoboda

Všude kolem je spoustu volnosti
spoustu možností, ale z radosti
které se mi dostává
nezbývá skoro nic.
Jen občasné záblesky vzrušení
šílenství, štěstí, posedlosti...
zmatenosti?
Jen pár zbytečných vzpomínek
a citů
mi brání ve vychutnání si
volnosti a svobody,
jsou ve mně zavřeny jak v bytu...
Taky pár hříchů
se občas vynoří z vody
a začnou drásat mysl,
duševní rovnováhu
jako červi požírající plody
Paraziti
Vetřelci, kteří nabourávají celý systém
ovlivňují veškerou činnost
pořád se vynořují na hladinu
zamořují vše kolem sebe
vše ničí...
Publikoval(a): Meto, 26.6.2012
Přečteno (63x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ajala, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti