Ve svitu měsíce
Ve svitu měsíce
Ve svitu měsíce stojím u okna
ponořená ve svých myšlenkách
na dny budoucí.
V poloze batolete klidně spíš
možná sníš svůj krásný sen
o nových začátcích
Zadívám se na tebe
s úsměvem na tváři
vyslovím tiše – miluji tě
Je mi chladno
zalezu k tobě pod peřinu
k tvému teplu
Přitulím se na nahé tělo
obejmeš mě a pohladíš
jemně mě políbíš
A zašeptáš – spi sladce lásko.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 26.6.2012