koktejl bar u Cynika
koktejl bar u Cynika
koktejl připravený z hněvu
s troškou bolesti
přelitý vzpomínkou
třepaný cizoložnou neřestí
navrch špetku úzkosti
míchaný rukou smutnou
dochucený slzou
do šejkru před koncem
kostky jedu
vyrobené ledovým srdcem
podávané do střepů z naděje
salut!!!
ať dobře se vám u nás pije
a jaké že máme dnes ceny?
Inu......
za blbost se platí vážení
Publikoval(a):
Marcone, 26.6.2012