Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
"Já ze zoufání se oženil.
Mé manželství nebylo vinobraní,
ač sklízel jsem, co nezasil."
tak totok je mně blízké, je to tím, že něco podobného vyslovila jedna ústa, akoráte, že to, co zasil, sklidil a je temu rád, miluje své děti, ale jenom ty děti.
Tvé dílko na mě hodně zapůsobilo chmurně, bolavě a vzpomínkově... víš, tak nějak jsem se ohlédla, tak nějak jsem zadumala.
26.6.2012 17:03 | NikitaNikaT.