**Prosím~Chtěla bych
**Prosím~Chtěla bych
Anotace: ..od hvězdy ke hvězdě..
~~~~~
Chtěla bych se projít
Mléčnou dráhou
od hvězdy ke hvězdě
a zase zpět,
někde se setkat s tebou,
můj milý
nejenom položit
na tvůj hrob květ.
Vezmeš mě za ruku
po tváři hladíš
o lásce slůvka šeptáš,
…já vím…
tiše ti naslouchám
prstýnek tvůj
s mým schovaný mám
a tiše sním.
Však v srdci mém stále jsi
už jako vzpomínka,
a já,z té hvězdné cesty
sama se vracím,
ty jsi tam v oblacích
tam kde je chlad,
měla jsem ráda,ty měl jsi rád.
Aspoň mi zavítej do snů,
prosím.
~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 25.6.2012