Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Domov

Domov

Rád se do něj vracíváš,
vzpomínáš na známá místa,
na přátele a kamarády,
jak jste si v děctví spolu hráli.

Do školy když jsi chodíval,
učil se číst a psát,
občas se táta zlobíval,
podívej?Tady chybu máš.

Maminka zase naopak,
pochválí pohladí po vlasech,
ty se jen lehce usměješ,
je vám všem spolu dobře.

Doma najdeš klidný kout,
kde zmizí všechna trápení,
nerad odtud odcházíš,
srdíčko to zabolí.

Les,louka,zahrada,
to krásná místa jsou,
opět se sem podíváš,
tvé nohy tě spátky domů zavedou.
Publikoval(a): mys, 25.6.2012
Přečteno (1132x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, umara, Marci-Tami, Marcone, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 15:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti